Míves Üvegstúdió

Rólunk

Csapat

 • Saás Petra

  Saás Petra

  Ádámmal közösen az üvegstúdió megálmodói

  Segít neked a tervezésben és a választásban

   

  eléred: +36 30 251 8685


 • Mátrai Ádám

  Megvalósítja az elképzeléseidet,

  Segít választani és eligazodni az üvegek világában

   

  eléred: +36 20 327 7576 , +36 1 266 1916


 • Lorem Ipsum

  Csizmadi Péter

  okl.építész, belsőépítész

  Segít neked a lakásbelsőd megtervezésében,

   

  eléred: +36 20 362 0203,  +36 1 266 1916


CÉGTÖRTÉNET

Cégünk 1997 óta foglalkozik Tiffany és ólomüvegtechnikával, valamint üvegfestészettel, azonban 2011 óta belsőépítészeti és építészeti tervezési és tanácsadási szolgáltatást is nyújtunk. Célunk, hogy megrendelőink elvárásait maximálisan kielégíthessük.
Véleményünk szerint megrendelőink elképzeléseit a kivitelez előtt, már a tervezési szakaszban meg kell ismerjük, hogy közösen valósíthassuk meg az egyéni igényeknek megfelelő legjobb ötleteket. Fontosnak tartjuk a megrendelővel való közös gondolkodást, az alkotás örömének közös megélését, az előbbieken túl ezért is szélesítettük szolgáltatásainkat a tervezés és tanácsadás szegmensével. Építész-belsőépítész tervezőink mellett külső partnerként grafikusokkal, képző és iparművészekkel dolgozunk együtt.
Profilunkba nemcsak a klasszikus technikák biztos ismerete, és a már meglévő alkotások restaurálása tartozik, hanem új utak, új formák keresése. Ars poeticánk, hogy a megrendelő egyéni ízlését a belső tér (lakás, ház, épület stb.) adottságaival összhangba hozva, ötvözzük a klasszikus értékeket a mai kor modern igényeivel.
Minden esetben kézműves alkotásokat hozunk létre, melyek jellegüknél fogva egyedi és megismételhetetlen tárgyak, így az anyagi és esztétikai mellett, eszmei értéket is képviselnek, mely az idő múlásával tovább patinásodik.
Építészeti, -belsőépítészeti tervezési és tanácsadási szolgáltatásainkat, nem csak műkedvelő megrendelőinknek, hanem szakmabeli partnereinknek is ajánljuk, hiszen a klasszikus mellett a modern technikák, az építészeknek és belsőépítészeknek szóló homlokzati üvegmegoldások, belsőépítészeti üvegfalak tervezése és kivitelezése, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadás is szolgáltatásaink részét képezik.
Folyamatosan követjük az üvegmegmunkálási technikák fejlődését. Nincs megvalósíthatatlan elképzelés! Éppen ezért és kísérletező kedvünknek is köszönhetően, szorgalmazzuk az egyedi ötletek megvalósítását. Segítségünkkel a Tiffany vagy ólomüveg technikát igénylő elképzelései mellett, a legmodernebb, laminálási, szitázási, print vagy akár LCD üvegtechnikákat igénylő ötletei is megvalósulhatnak.
 


REFERENCIÁK

Tchibo-székház
Wekerle-telep Nagytemplom
Szent István Bazilika
Miniszterelnöki Rezidencia
Szociális- és Családügyi Minisztérium
Horvát Nagykövetség
Magyar Borok Háza
Magyar Nemzeti Bank
Országos Takarékpénztár Hold utcai épülete
Malosik kripta
Neumann villa
Veres Pálné utca 16. bérház
Fruccola Juice Cafe - Kristóf tér
Wesselényi utca 32. - bérház


PARTNEREINK

Masterplast
Horvát Nagykövetség
Zoboki,Demeter és Társaik Építésziroda
Csavarga Rózsa – belsőépítész
Róth Miksa Emlékház
Fruccola Juice Cafe